ACTIE: BRING A FRIEND!

Als jij enthousiast over ons bent en jouw vriendin aandraagt in onze salon, krijgt jouw Friend  25 euro korting op een nieuwe set hairextensions of weave als ze bij ons is. En jij ook! Dat doen we omdat we jou graag willen bedanken voor jouw enthousiasme en tevredenheid over ons omdat je ons een nieuwe klant aandraagt.

Hoe werkt de Bring A Friend voucher?

Als je bij ons bent geweest voor een behandeling in de salon ontvang je bij het afrekenen een voucher. Deze Bring a Friend voucher geef je aan jouw Friend .

Als jou Friend komt met de Bring a Friend voucher , krijgt jouw Friend meteen de 25 euro korting bij het afrekenen. Zodra ze de voucher heeft ingeleverd is deze bon meteen ook voor jou verzilverd. Zodat jij ook kunt genieten van 25 euro korting op een nieuwe set hairextensions of weave, bij jouw eerstvolgende behandeling. Uiteraard mogen jullie samen komen, maar als dat niet lukt is dat geen enkel probleem. Los van elkaar kunnen jullie gewoon gebruik maken van dit mooie cadeau.

Voorwaarden Bring a Friend voucher: 
 

De korting geldt op alle merken hairextensions en weaves. Maar alleen geldig vanaf 100 wax of microring hairextensions of vanaf 100 gram hairweave.

De korting is niet geldig op verzorgingsproducten en niet op tools en borstels en het uithalen van hairextensions of weaves.

De bon is niet inwisselbaar voor contanten.

Jouw Friend (aan wie je jouw Bring a Friend bon geeft) is bij ons een nieuwe klant in de salon / of is langer dan 1 jaar niet meer bij ons geweest.

Per nieuwe set is maar 1 bon bruikbaar en niet geldig i.c.m. aanbiedingen.