Weaves

Een hairweave is een mooie manier van verlengen.

Het is minder geschikt om volume in je korte of erg dunne haar te creëren.

Bij deze manier van verlengen wordt er gebruik gemaakt van haren aan een trens. Dit zijn hele matten met haar, die wij in uw eigen haar naaien met speciaal garen.

Een hairweave wordt bij je ingezet op de volgende manier.

We verdelen het haar in verschillende delen. Hierna maken wij verschillende vlechten (cornrows) horizontaal en plat op de hoofdhuid.

Dit wordt zo strak mogelijk ingevlochten voor het beste resultaat.

Vervolgens nemen we de weave erbij om het te bevestigen aan de vlechten. Het haar wordt vastgenaaid aan de vlecht met speciaal daarvoor bestemd garen. Dit garen is ontzettend stevig, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het losraakt.

Deze manier van haarverlenging is goedkoper dan alle andere manieren van haar verlengen, het is redelijk snel in te zetten en kan vrij lang blijven zitten. Op den duur gaat je haar natuurlijk groeien, waardoor de vlechtjes uitzakken.

De weave is makkelijk uit je haar te verwijderen en kun je bewaren voor de eerstvolgende weave plaatsing.

Je kunt het haar er ook direct weer in laten zetten. Zo heb je constant lang haar. Het ligt een beetje aan het soort haar, hoelang je ermee kunt doen. In sommige gevallen kun je het haar zelfs wel twee jaar bewaren. En om deze reden is het de goedkoopste manier van haar verlengen.

Na het zetten van de weave word het haar in model gesneden.

Een weave moet ongeveer tussen de 6 en 9 weken om hoog gezet worden.

Op speciaal verzoek kunnen wij het ook vast zetten met ringetjes, of dat we een rij ringetjes inzetten en dat we daar de weave aan vast naaien.